AnySurfer statuspagina

AnySurfer is een expertisecentrum in digitale toegankelijkheid. We hebben de toegankelijkheid van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) website getest volgens de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Datum van de laatste test
29-11-2017
Behaald niveau
AnySurfer 2.0
Vervaldatum van het label
29-11-2019

Meer weten over AnySurfer?

Opmerkingen

Sommige grafieken en tabellen zijn echter zo complex dat zij niet correct worden omgezet. PDF-documenten gepubliceerd vóór 01 september 2017 zijn mogelijk niet toegankelijk voor personen met een visuele beperking die een schermlezer gebruiken. Contacteer ons als je problemen ondervindt met het lezen van een niet-toegankelijk elektronisch document. Je gebruikt hiervoor best het contactformulier. Vermeld de publicatietitel en wij doen ons best om je een toegankelijke versie van de publicatie te bezorgen.

Toch nog problemen met de website?

Vindt u toch nog een toegankelijkheidsprobleem? Laat het ons dan weten. Dan onderzoeken we het probleem en vragen we de website-eigenaar om het op te lossen.

Opgelet, AnySurfer kan enkel ingaan op toegankelijkheidsproblemen. Stel andere vragen rechtstreeks aan de website-eigenaar.

Keer terug naar de website Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV)

Meld een toegankelijkheidsprobleem van de website Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV).

Gebruik dit formulier enkel om toegankelijkheidsproblemen te melden aan AnySurfer. Met dit formulier kunt u geen inhoudelijke vragen stellen aan de website van Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV).

Alle velden zijn verplicht.